[ No viatgis per a fugir de la vida, viatja per a que la vida no fugi de tu ]
INFO: 973 48 20 73
 

 

Kauri Viatges S.L.
C/ Carles Morató, 2 baixos
25280 SOLSONA (Lleida)
Tel.: +34 973 482 073
Fax: +34 973 483 671
info@kauri.cat
www.kauri.cat

Agència de viatges
GC:1427

Presentació

Kauri Viatges, S.L.U és una jove agència de viatges, que va néixer l’any 2007.

Té com a missió el fer arribar al viatger la millor opció per conèixer els seus destins somniats i d’una manera diferent. Amb el tracte personalitzat i l’amplia experiència viatgera del seu equip, t’ajudem a organitzar i consolidar els teus desitjos viatgers per tal de que esdevinguin unes vacances ideals i especials.

Estem associats al GRUPO QUALITAS, grup d’agències independents, del que formem part més de 200 oficines en la Península. Aquest fet ens permet poder oferir encara més professionalitat, qualitat, garantia de servei i, per suposat, el preu més competitiu.

Les opcions que Kauri Viatges t’ofereix no s’acaben en aquesta web: són infinites, així és que el nostre equip està a la teva disposició per dissenyar els viatges tal com el nostre client ho desitja.

 

 

L’equip Kauri


Isabel Soler Peiró, Carcaixent (València), 1972. Diplomada en Turisme, va començar treballant en el sector turístic l’any 1990. L’any 1994 es va traslladar a Alemania, on va continuar els seus estudis empresarials. Ha treballat de guia turística, en el departament d’operacions d’una important majorista, en hoteleria i ara…ha fet realitat el seu somni: la creació de KAURI VIATGES.
Per tradició familiar, gran viatgera des que va néixer. És una persona molt intuïtiva, gran comunicadora i entusiasta.
Parla català, castellà, alemany, anglès i francès.
–––

Ramon Casas Canal, Solsona (Lleida), 1970. Llicenciat en Ciències del Treball, diplomat com a Graduat Social i gran amant dels viatges, acompanya a Isabel en totes les seves aventures i l’ajuda en el disseny i organització dels viatges.
Persona molt racional i pensativa, és qui posa seny a l’equip.
–––

Tots dos junts, el Ramon i la Isabel, es coneixen molt bé països com ara Perú, Mèxic, Madagascar, Nova Zelanda, Argentina, Índia, Cuba, Illa Maurici, Egipte, Islàndia, Estats Units, Grècia, Namíbia, Botswana i la major part dels països europeus. I els que encara els hi queden per visitar...!!!

Tots dos plegats, t’oferim tota la nostra experiència obtinguda a base de conèixer món i adquirir vivències, les nostres ganes de treballar i fer les coses bé, com cal.

Volem assessorar als nostres clients en un dels moments més importants de les seves vides, com són els viatges, i ajudar-los a planificar i a triar aquell destí per a que sigui tota una experiència enriquidora.